Roeland Stekelenburg berichtte er vanmorgen over op Twitter. De NOS heeft een nieuwe record behaald in de afgelopen maand met totaal 5,2 miljoen unieke bezoekers op hun site en de teletekst variant. In mijn vorige posting had ik het al over de continue dataverbruik die stijgende is. Hoop dat @Stekel nog meer achtergronden weg wil geven over de cijfers. Belangrijkste driver voor het bezoek was iig de Tour de France met al z’n ups en downs, drugs en perikelen binnen en buiten de tourritten..

Eerder hoorden we al berichten dat Hyves in Nederland meer pageviews denkt te gaan genereren dan Google. Daarnaast publiceerde Marco een artikel op Marketingfacts over de autoriteit van blogs en zorgen de micro-blogs zoals Numpa, Twitter en jaiku voor een afname van weblogpostings..

Mijn gedachte is dan ook: Wat is de grootste publieksverbindende factor in deze drie voorbeelden? Wat biedt de content van de Tour, “vrienden” contacten via Hyves of organische “micro-conversaties” via microblogs?

Het antwoord ligt in menselijke interactie en uniciteit van content. Wat denk jij?

Stem of voeg toe aan Uitleg over het gebruik van deze icons : Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

0 Responses to “NOS naar 5,2 miljoen unieke bezoekers”

  1. No Comments

Leave a Reply


Welkom op Match2knowledge.
Op deze site publiceer ik mijn persoonlijke belevingen en observaties in (geintegreerde)marketingland.

Voor meer informatie over mijn bedrijf Mobylizr surf je naar mobylizr.com

Je kunt mijn berichten ook volgen door onderstaande RSS feed:


Match2knowledge RSS feed


View Mark de Kock's profile on LinkedIn
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /usr/local/directadmin/home/markdekock/domains/match2knowledge.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 128

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /usr/local/directadmin/home/markdekock/domains/match2knowledge.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 128

Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/directadmin/home/markdekock/domains/match2knowledge.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 129