Naast de overbekende foto upload mogelijkheid is mobypicture nu uitgebreid met de langverwachtte video functie(!!).

Maak met je mobiel een video en stuur deze naar je vertrouwde mobypicture adres. Hij wordt binnen enkele minuten bij je profiel geplaatst.

Afgelopen maand vierden we de 100.000ste posting. Het aantal postings neemt gestaag toe en we verwachten sneller de volgende mijlpaal te kunnen bereiken. Dagelijk komen nu duizenden mensen op mobypicture. Een deel van de traffic komt vanaf twitter. Met de stijging in populariteit van Twitter profiteert Mobypicture. Heb je tips om Mobypicture nog beter te maken stuur ze dan naar onze mobypicture uservoice.

Weet je nog manieren waarop mobypicture nog succesvoller kan zijn? Laat het Mathys en mijzelf weten!  Plaats een comment of mail(zie about Mark sectie op deze site)

(full disclosure: ik ben op persoonlijke titel adviseur bij Mobypicture)

Stem of voeg toe aan Uitleg over het gebruik van deze icons : Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

2 Responses to “Mobypicture op 100.000 postings + VIDEO!”

 1. 1 Martyn

  Ik ben sinds kort om naar mobypicture en ik ben erg tevreden! Het zou alleen mooi zijn als je vanuit de mobiele app (android app in mijn geval) per foto zou kunnen kiezen op welke sites de foto geupload wordt. Zo wil ik niet elke foto die ik tweet op facebook hebben en andersom. Als dit wordt gerealiseerd ben ik helemaal tevreden. Een ander punt is dat het tof zou zijn als meer twitter-apps mobypicture zouden ondersteunen, zowel qua uploaden als de preview-optie. Helaas hebben jullie hier niet direct invloed op…

  Keep up the good work!

 2. 2 Mark de Kock

  Hi Martyn,

  Dank voor je bericht!

  je kan altijd even kijken op de Uservoice omgeving waar Mobypicture de wensen etc van gebruikers bij kan houden en waar mogelijk implementeren: http://moby.uservoice.com

  Mark

Leave a Reply


Welkom op Match2knowledge.
Op deze site publiceer ik mijn persoonlijke belevingen en observaties in (geintegreerde)marketingland.

Voor meer informatie over mijn bedrijf Mobylizr surf je naar mobylizr.com

Je kunt mijn berichten ook volgen door onderstaande RSS feed:


Match2knowledge RSS feed


View Mark de Kock's profile on LinkedIn
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /usr/local/directadmin/home/markdekock/domains/match2knowledge.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 128

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /usr/local/directadmin/home/markdekock/domains/match2knowledge.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 128

Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/directadmin/home/markdekock/domains/match2knowledge.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 129